"Осінній вернісаж"

18.10.2023 в Петрівській філії Петрівського ліцею проводився конкурс учнівських поробок із природного матеріалу «Осінній вернісаж».

Учні із задоволенням поринули в атмосферу фантазії і творчості. Були представлені композиції із овочів та фруктів, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, персонажі мультфільмів, лісові галявинки, картини із листя, насіння та багато іншого. Кожна поробка має свій осінній сюжет та назву. Природній матеріал, з якого зроблені поробки напрочуд різноманітний – жолуді, гілочки калини, каштани, горіхи,насіння дерев та кущів, овочі та фрукти з городу, квіти тощо.

Вражає фантазія, талант та майстерність виконання робіт! Вироби виготовлені спільно з батьками зближують дітей і батьків. Разом з батьками діти відчувають радість спілкування в праці. В процесі створення роботи у дітей формується доброзичливе ставлення до природи, учні долучаються до світу прекрасного, вчаться любити та оберігати природу.

Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали! Тому дякуємо всім учням та їх батькам за участь у виставці!

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.