Підведення підсумків "Олімпійського тижня"

12.09.2023 в Петрівській філії Петрівського ліцею відбулось підведення підсумків "Олімпійського тижня". Адміністрація закладу нагородила учасників, які брали участь в заходах приуроченим "Олімпійському тижню".

06.09.2023 проводився конкурс на найкращу фізкультхвилинку серед учнів 3 класів. Всі класи добре підготувались до конкурсу, проявили активність та креативність. Подяками нагородили: колектив 3-А класу за патріотичний підхід до виконання фізкультхвилинки, колектив 3-Б класу за творчий та активний підхід до виконання фізкультхвилинки , колектив 3-В класу за оригінальний підхід до виконання фізкультхвилинки в рамках "Олімпійського тижня".

Окрім того, що наші учні є активними та спортивними, вони ще й вправні художники! Протягом тижня Петрівська філія Петрівського ліцею проводила конкурс малюнків "Мій здоровий спосіб життя". Подяками за активну участь в конкурс малюнків "Мій здоровий спосіб життя" в рамках "Олімпійського тижня" нагородили учнів 1-Б, 3-А, 3-Б, 3-В, 4-А класів.

07.09.2023 проводились внутрішньо-шкільні змагання "Здоров'я кожної людини - це її багатство" серед учнів 4 класів. Всі команди були активними та старались якомога краще виконувати завдання естафет. Дипломами нагородили: команду 4-В класу "Стріла" за зайняте ІІІ місце; команду 4-А класу "Флеш" за зайняте ІІ місце; команду 4-Б класу "Лідер" за зайняте І місце.

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.